MÉS SERVEIS
Serveis a autoproductors

Compromesos amb el teu futur
Llicència d’autoproducció per a creadors SGAE

Si t’obres camí en el món de la música o si has decidit emprendre una etapa nova com a independent, posem al teu abast els avantatges de la Llicència d’autoproducció SGAE. Sense despeses prèvies i amb tots els teus drets garantits.

 • 1

  Autoproduccions
  Si estàs pensant a publicar el teu disc amb tots els drets garantits, la SGAE t’ho posa fàcil. Perquè t’ajudem a tramitar la llicència mecànica que hi necessitaries SENSE HAVER DE FER CAP DESEMBORSAMENT PREVI.
  Per a més informació clica aquí Autoproduccions

 • 2

  Disposició d’espais
  A través de les diferents seus, t’oferim un conjunt d’espais perfectament dotats tant tècnicament com logísticament, per realitzar activitats i programes de formació i promoció de tota mena.

  • Auditoris i sales d’actes. Espais amb capacitat de fins a 125 persones per desenvolupar actes culturals i socials com lectures, presentacions, jornades, etc.
  • Sales socials. Espais amb capacitat per a 20-30 persones destinats a reunions, jornades de treball, presentacions, etc.
  • Aules i sales tècniques. Dotades tecnològicament per a la realització de programes d’investigació, formació i activitats tecnicocreatives.

  Per a més informació, adreça’t a Fundació SGAE i tria el teu espai

 • 3

  Reserva d’estudis
  La SGAE té acords amb diferents estudis de gravació perquè els nostres socis en puguin disposar amb tarifes especials. Per a més informació, clica aquí Estudios