AVANTATGES DE SER SOCI DE LA SGAE
Serveis a socis

La SGAE, a més de la gestió col·lectiva dels drets d’autor, ofereix als seus socis serveis i avantatges que promouen el desenvolupament professional i afavoreixen el benestar dels creadors.

SERVEIS DE SUPORT
Assessorament legal

Posem a la teva disposició un servei gratuït d’assessorament jurídic sobre qüestions relacionades amb els drets d’autor. Beneficia’t de la gran experiència acumulada i de la visió precisa que els nostres assessors legals tenen en aquest camp.

BENESTAR DEL SOCI
Àrea Social i Assistencial

La nostra relació d’ajut amb els socis es basa en els principis de confidencialitat, confiança mútua i sinceritat entre les parts. Continuem col·laborant i cooperant amb entitats socials i associacions per al desenvolupament d’estratègies que redundin en la solidaritat, la creativitat i la prosperitat dels nostres creadors.

ESPAI PER A ASSOCIACIONS
Desenvolupament del moviment associatiu

Amb l'objectiu de donar suport al desenvolupament associatiu autoral i poder divulgar entre els autors associats la tasca de la SGAE, reivindicant el model de gestió col·lectiva, hem posat en marxa un nou concepte, l'Espai per al Desenvolupament Associatiu (EDA). Pots contactar amb l’EDA a través del telèfon 911 214 430.

UN PRIVILEGI EXCLUSIU
Club Autor

Com a soci de la SGAE, pots beneficiar-te d'atractives ofertes de prestigioses marques. Per gaudir d'aquestes condicions especials de compra i contractació que ofereixen les empreses col·laboradores de Club Autor, només cal que t'identifiquis com a soci de la nostra entitat. Pertànyer al Club Autor és un privilegi exclusiu dels nostres socis i no et representa cap mena de cost addicional. Aprofita aquesta oportunitat.

TRASPASSA EL TEU PLA DE PENSIONS
Mutualitat d’Autors i Editors

La Mutualitat de Previsió Social d'Autors i Editors ofereix als membres de la SGAE, als familiars directes del mutualista i als treballadors de la SGAE i la Fundació SGAE sistemes d'estalvi mitjançant assegurances que garanteixen un valor sempre creixent de les aportacions, a més d'una excel·lent rendibilitat, sempre tenint en compte criteris de màxima seguretat. Unes despeses mínimes, la seguretat d'obtenir rendiments positius any rere any i la possibilitat, si escau, de fer aportacions directament a través de liquidacions per dret d'autor, tot plegat afegeix valor al fet de ser autor o editor membre la SGAE.

FORMACIÓ I PROMOCIÓ AUTORAL
Fundación SGAE

Beneficia't dels programes de formació i dels ajuts a la promoció de la Fundació SGAE que contribueixen al desenvolupament de la teva carrera professional.
La Fundació SGAE organitza anualment més de 200 activitats culturals.