Registra les teves obres d'arts escèniques

Per poder abonar-te els drets que et corresponen per la utilització de les teves obres dramàtiques i/o coreogràfiques, és essencial que les tinguis registrades a la nostra societat. Pots registrar les teves obres en línia, a través de l'apartat "Registra les teves obres" de la nostra Zona privada: 'Socis en línia', o emplenant l'imprès de registre corresponent que et facilitem a continuació:

Si no tens l'Acrobat Reader, descarrega'l de franc clicant aquí.

* Tota aquesta documentació has de lliurar-la a la seu territorial SGAE que tinguis més a prop o, si ho prefereixes, enviar-la per correu postal a Documentació Obres:

C/ Fernando VI, 4 - 28004 Madrid.

RECORDA:

Si vols registrar una obra dramàtica adaptada o dramaticomusical; o una coreografia a partir d'una composició musical nova o preexistent, ens hauràs de facilitar, a més, documentació addicional. No deixis de consultar-la a l'apartat del nostre web "Casos particulars obra dramàtica i/o coreogràfica".

Si el que busques és la protecció legal de la teva obra, t'aconsellem que també la registris al Registre de la Propietat Intel·lectual. No obstant això, la nostra entitat també proporciona aquest servei a través de la Secretaria General per un import equivalent a les taxes d'aquest registre. I recorda que sempre pots adreçar-te a l'apartat del nostre web "La SGAE respon" en cas de dubte o consulta.

​​​​​

El Premi SGAE de Teatre Infantil de la Fundació SGAE ha donat suport al meu camí en el teatre per a la infància i la joventut

Itziar PascualGuanyadora del XVI Premi SGAE de Teatre Infantil 2015