Registra les teves obres audiovisuals

Per poder abonar-te els drets que et corresponen per la utilització de les teves obres audiovisuals (llargmetratges, curtmetratges, documentals, sèries d'animació, sèries de TV i docudrames), és essencial que les tinguis registrades a la nostra societat. Pots registrar les teves obres en línia, a través de l'apartat "Registra les teves obres" de la nostra Zona privada: 'Socis en línia', o emplenant l'imprès de declaració de registre corresponent:

Si no tens l'Acrobat Reader, descarrega'l de franc clicant aquí.

En el cas que siguis creador de la música original de l'obra audiovisual, has de registrar-la com a obra musical aquí i a més proporcionar-nos-en el cue sheet.

I tot i que no és imprescindible, sí que et recomanem que ens proporcionis, si escau, una còpia del contracte de producció audiovisual que hagis signat.

* Tota aquesta documentació l'has de lliurar a la seu territorial de la SGAE que tinguis més a prop o, si ho prefereixes, enviar-la per correu postal a Documentació Obres:

C/ Fernando VI, 4 - 28004 Madrid.

ÉS FONAMENTAL QUE MANTINGUIS ACTUALITZAT EL TEU REPERTORI D'OBRES REGISTRADES

Pots consultar la relació de les obres audiovisuals que ja tens registrades clicant aquí.

Si el que busques és la protecció legal de la teva obra, t'aconsellem que també la registris alR​egistre de la Propietat Intel·lectual. No obstant això, la nostra entitat també proporciona aquest servei a través de la Secretaria General per un import equivalent a les taxes d'aquest registre. I recorda que sempre pots adreçar-te a l'apartat del nostre web "La SGAE respon" en cas de dubte o consulta.

​​​​​

El Premi SGAE de Teatre Infantil de la Fundació SGAE ha donat suport al meu camí en el teatre per a la infància i la joventut

Itziar PascualGuanyadora del XVI Premi SGAE de Teatre Infantil 2015