Registra les teves obres d'editor m​usical

Com a editor musical pots registrar les obres que et corresponen per algun d'aquests quatre tipus de contracte:

  • D'edició original.
  • De coedició.
  • De subedició.
  • General de representació i catàlegs.

Còpia del teu contracte i resum

En qualsevol cas, hauràs de presentar al nostre Servei de Documentació (juntament amb la resta d'impresos necessaris per al Registre d'obra) la còpia del contracte que hagis subscrit i el resum . Te'n pots descarregar el PDF a continuació:


Registre de les obres dels contractes declarats

Si les registres en PAPER:

A més de la informació anterior, ens has de proporcionar l'imprès de declaració de registre per cada una de les obres del contracte que declares i que et facilitem a continuació:

Si no tens l'Acrobat Reader, descarrega'l de franc clicant aquí

* Tota aquesta documentació l'has d'enviar per correu postal a

Documentació Obres: C/ Fernando VI, 4 - 28004 Madrid.

RECORDA:

El percentatge màxim que els creadors poden cedir-te com a editor musical no superarà el 50% de la seva participació en l'obra.

Si la registres per MITJANS ELECTRÒNICS:

Si prefereixes registrar les teves obres de forma electrònica, només has d'adreçar-te al nostre Servei de Documentació perquè t'informin del procediment que cal seguir.

I no oblidis que per a declarar els cue-sheets de les obres audiovisuals pots utilitzar el SISTEMA DE CAPÇALERES.

Aquesta eina permet ser més àgil a l'hora de sol·licitar i enviar cue sheets entre els editors i la nostra entitat. Consisteix en una base de dades que recull les dades generals d'obres audiovisuals en què els Editors SGAE tenen alguna participació (és a dir, aquelles que inclouen alguna obra musical del seu control).

Quan una obra genera drets i no es troba documentada a la nostra societat, l'Àrea d'Audiovisuals consulta la base de dades de capçaleres i, si localitza l'audiovisual per al qual necessita documentació en aquesta base de dades, sol•licita a l'editor que ha enviat la informació el cue sheet de l'obra (és a dir, el seu programa musical). D'aquesta manera, rebem el cue sheet amb prou temps per documentar-lo i que els drets generats siguin abonats en el repartiment en curs.

Pots sol·licitar ser un usuari d'aquest Sistema de Capçaleres clicant aquí.

I recorda que sempre pots adreçar-te a l'apartat del nostre web "La SGAE respon" en cas de dubte o consulta.

​​​​​​

El Premi SGAE de Teatre Infantil de la Fundació SGAE ha donat suport al meu camí en el teatre per a la infància i la joventut

Itziar PascualGuanyadora del XVI Premi SGAE de Teatre Infantil 2015