ELS NOSTRES SOCIS
Creadors de música

UNEIX-T’HI

Compositor, lletrista, adaptador, arranjador musical… A la SGAE unim esforços per arribar plegats on tu sol no pots fer-ho.

Uneix-t’hi, perquè a més a més et donem suport amb programes de formació, promoció cultural i suport solidari.

GESTIONA ELS TEUS DRETS
Registra les teves obres musicals

Per poder abonar-te els drets que et corresponen per la utilització de les teves obres musicals (composicions musicals amb lletra o sense, esquetxos, poesia escenificada, cançons creades expressament per a obres audiovisuals, etc.) és essencial que les tinguis registrades a la nostra societat.


Musical

MÉS SERVEIS
Notifica els teus concerts

Ja saps com n’és d’important que ens notifiquis tots els concerts on saps que s'han interpretat les teves obres musicals en directe perquè després, juntament amb les gestions que efectuem nosaltres, es pugui reflectir en les teves liquidacions.

Per això, només has d'emplenar, segons sigui el cas, el formulari per a la confecció del Full Programa de Varietats i/o de Simfònics que et facilitem a continuació i que, una vegada emplenat, has d'imprimir, signar i enviar per correu postal a la Seu de la SGAE que et correspongui segons la ubicació del local on s'ha celebrat el concert o bé, en el seu defecte, a qualsevol de les nostres seus.

Recorda

Si s'han interpretat més de 30 obres teves, si us plau, utilitza l'annex 1 que figura en el PDF «Formulari per a la confecció del Full Programa de Varietats». En cas contrari, no és necessari que imprimeixis la tercera pàgina.

Aquests formularis emplenats a mà no són vàlids com a «Full Programa».


​​​​
CALENDARIS
Així repartim els teus drets

Consulta els calendaris sobre els abonaments de liquidacions, tancament de reclamacions i final de tramitació de documentació per a repartiments

 • 1

  Repartiment
  Consulta les dates d'abonament de les liquidacions de drets durant l'any 2018

  Descarrega el calendari

 • 2

  Reclamacions
  Consulta la data de tancament de presentació de reclamacions durant l'any 2018

  Descarrega el calendari

 • 3

  Documentació
  Consulta les dates de tancament de tramitació de la documentació per a tots els repartiments indicats

  Descarrega el calendari

SERVEIS A SOCIS
Avantatges, assessorament, ajudes...

La SGAE, a més de la gestió col·lectiva dels drets d’autor, ofereix una sèrie de serveis i avantatges als socis, que n’afavoreixen el benestar

Assessorament jurídic – t’ajudarem a entendre els teus drets d’autor per al’efectivitat de la propietat intel·lectual sobre la teva obra, ja sigui en l’àmbit musical, audiovisual com escènic, en utilitzacions tradicionals o en les noves formes d’explotació digital

Suport econòmic – aconsegueix fons per als teus projectes i importants beneficis socials

Benestar del soci – generem espais de desenvolupament solidari, creatiu i cultural, això com atenció social al soci

Desenvolupament del moviment associatiu – hem posat en marxa un nou concepte, Espai per al Desenvolupament Associatiu (EDA), que s’està implantant en el conjunt de les diferents seus territorials

Club Autor – amb atractives ofertes per als socis

Mutualitat d’Autors i Editors – té com a objectiu afavorir plans d’estalvi i plans de previsió assegurats adaptats a les necessitats dels autors i editors membres de la SGAE seguint criteris de màxima seguretat i rendibilitat

SERVEIS A MÚSICS
Incentius obres simfòniques

Ja estan disponibles les normes d’Incentius a la Creació Musical, renovades fa poc pel Patronat de la Fundació SGAE per al 2015. Aquest programa d’incentius completa el programa de la fundació per donar suport a l’activitat creativa musical dels socis de la SGAE, en aquest cas per als autors d’obres de caràcter simfònic –entenent per tals autors d’obres orquestrals, de cambra i altres formats de concert

MÉS SERVEIS
Serveis a autoproductors

Compromesos amb el teu futur
Llicència d’autoproducció per a creadors SGAE

Si t’obres camí en el món de la música o si has decidit emprendre una etapa nova com a independent, posem al teu abast els avantatges de la Llicència d’autoproducció SGAE. Sense despeses prèvies i amb tots els teus drets garantits.

 • 1

  Autoproduccions
  Si estàs pensant a publicar el teu disc amb tots els drets garantits, la SGAE t’ho posa fàcil. Perquè t’ajudem a tramitar la llicència mecànica que hi necessitaries SENSE HAVER DE FER CAP DESEMBORSAMENT PREVI.
  Per a més informació clica aquí Autoproduccions

 • 2

  Disposició d’espais
  A través de les diferents seus, t’oferim un conjunt d’espais perfectament dotats tant tècnicament com logísticament, per realitzar activitats i programes de formació i promoció de tota mena.

  • Auditoris i sales d’actes. Espais amb capacitat de fins a 125 persones per desenvolupar actes culturals i socials com lectures, presentacions, jornades, etc.
  • Sales socials. Espais amb capacitat per a 20-30 persones destinats a reunions, jornades de treball, presentacions, etc.
  • Aules i sales tècniques. Dotades tecnològicament per a la realització de programes d’investigació, formació i activitats tecnicocreatives.

  Per a més informació, adreça’t a Fundació SGAE i tria el teu espai

 • 3

  Reserva d’estudis
  La SGAE té acords amb diferents estudis de gravació perquè els nostres socis en puguin disposar amb tarifes especials. Per a més informació, clica aquí Estudios

FORMACIÓ
Amplia les teves habilitats

Com a soci de la SGAE tens dret a descomptes especials en la millor formació artística, amb professors de prestigi nacional i internacional.

  El Premi SGAE de Teatre Infantil de la Fundació SGAE ha donat suport al meu camí en el teatre per a la infància i la joventut

  Itziar PascualGuanyadora del XVI Premi SGAE de Teatre Infantil 2015