¿Tienes dudas?
Si necesitas más información o ayuda, contacta con nosotros.
Quan decideixo anar-me’n a una residència?


Es tracta d'una decisió molt personal i familiar que depèn de les circumstàncies de cada família o persona gran. Alguns dels motius que poden dur a prendre aquesta decisió són:

- Optar per tenir una vida social més àmplia que la que podem tenir al nostre domicili, ja que les residències tenen cada cop més recursos i cada cop estan més especialitzades, raó per la qual proporcionen una millor cura, amb serveis de nutrició, rehabilitació, perruqueria, dinamització, etc. Així, la gent gran cada dia disposa de moltes alternatives per cobrir no només les seves necessitats bàsiques, sinó també per sentir que té responsabilitats, coses importants a fer, moments lúdics, etc.

- Rebre serveis de rehabilitació que ajudin a enfortir el cos, els músculs, les articulacions. Disposar de l'atenció de professionals experts en demències que poden programar activitats per ajudar les persones a continuar recordant, a parlar de la seva família, a crear nous records. Accedir a activitats per continuar aprenent coses noves, d'oci, culturals, amb noves tasques i responsabilitats.​